Stuffed Puppet Theatre: The King

Hvad er det, som giver en person mega succes? Er det talent eller personlighed? Er det fordi han er heldig, at være født på det rigtige tidspunkt og på det rigtige sted? Eller er det, fordi han er heldig at have de rigtige mennesker omkring dig?

Hvad betyder mega succes for en mand? Han bliver måske en ”Super Star”. Men hvad sker der, når han en dag indser, at tiden ikke længere er med ham, at journalister ikke længere er interesseret i hans resultater, men i hans nedtur. Hvad sker der, når hans livvagter ikke længere beskytter ham, men holder ham låst, og hvad sker der, når hans læge bliver hans narkohandler?

Kan en superstjerne blive en mand igen? Nej, det er for sent. Alt for sent!
Neville Tranter fra Stuffed Puppet Theatre fortæller historien om en rockstjernes undergang med tydelige hints til Elvis Presley, Michael Jackson og andre stjerner.

Forfatter: Neville Tranter og Wim Sitvast. Instruktør: Neville Tranter og Tim Velraeds. Scenograf: Neville Tranter. Komponist: Ferdinand Bakker. Medvirkende: Neville Tranter og Wim Sitvast.
Dukker: Neville Tranter

 

[service_box title=”Spillesteder” icon=”no” text=”Jysk Musikteater ➎
Lørdag 7/11 kl. 20:30
Søndag 8/11 kl. 13:00″ btn_text=”Køb billetter” btn_link=”http://jmts.billetten.dk/link/eventno/53064″ btn_size=”normal” target=”_blank”]

 

[service_box title=”Information” icon=”no” text=”Alder: Voksne
Sprog: Engelsk
Pris: 75 kr.
Varighed: 60 minutter” btn_size=”normal” target=”_self”]

Festival of Wonder 2017