Teater Tidsrum: Beatrice

Franz Hiller forgaber sig i luftskibet Beatrice på verdensudstillingen i Berlin. Da det viser sig, at hun er en prototype og ikke er til salg, må Frantz ty til andre midler. Han køber en kopi af luftskibet og rykker ind i en lejet lagerhal med sin nyanskaffelse.
På samme tid forelsker Anna Goldberg sig i den prægtige dampmaskine Hercules. Hun køber ham på stedet og lejer også en lagerhal. Da hun dukker op, viser det sig, at hallen allerede er optaget af Franz og hans luftskib.
Konflikten lurer, men da Frantz og Anna opdager deres fælles kærlighed til maskiner, enes de om at dele hallen. Følelserne vokser i hallens mørke. Scenen er sat for fortællingen om den store, altopslugende lidenskab og dens pris. Musikken er komponeret specielt til forestillingen, og spilles bl.a på den unikke Bornholmerviolin. To dukkespillere fortæller uden et ord historien om Franz og Anna og fremmaner et poetisk og sensuelt Steampunk univers med skygger, musik, roterende mekanik og dunkende maskiner.

Se et klip fra forestillingen

Dukkespillere: Ida Marie Tjalve og Karina Nielsen. Instruktør: Stephen Tiplady. Scenograf og dukkemager: Sarah Piyannah Cederstrand. Komponist: Andreas Busk. Lyskonsulent: Kristine Hamann
Forfatter: Karin Tidbeck. Dramaturgisk konsulent: Jette Lund

 

[service_box title=”Spillesteder” icon=”no” text=”SPILLESTED:
Langsøhallen ➑
Søndag 8/11 kl. 15:00″ btn_text=”Køb billetter” btn_link=”http://jmts.billetten.dk/link/eventno/53070″ btn_size=”normal” target=”_blank”]

 

[service_box title=”Information” icon=”no” text=”Alder: Fra 13 år
Sprog: Uden sprog
Pris: 40 kr.
Varighed: 55 min.” btn_size=”normal” target=”_self”]

Festival of Wonder 2017